Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Архіви

Volume: 8, Issue: 5, 2014

Показані 1-14 із 14 записів.
НазваАвтор(и)Мова
BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS
  • Л. В. Kапрельянц
  • O. Д. Журлова
eng
FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION
  • Г. Є. Поліщук
  • С. В. Іванов
  • Н. М. Бреус
eng
MOUSSE TECHNOLOGY WITH APPLICATION OF DIETARY SUPPLEMENTS OF JUNIOR ATHLETES
  • M. І. Пересічний
  • O. В. Бондарь
rus
EFFECT OF THE RATIO TO THE PROTEIN-POLYPHENOL COMPLEX GEMA ON THE STATE IN THE BLOOD-SLAUGHTERING OF GRAPE POMACE
  • Г. В. Шлапак
rus
REQUIREMENTS TO THE QUALITY OF TECHNOLOGICAL WATER FOR PREPARATION OF DRINKS ON THE BASIS OF RAW TEA
  • О. О. Коваленко
  • Д. І. Вєтров
  • В. Л. Прибильский
rus
MINERAL COMPOSITION OF CHEESCAKES WITH RAW PLANT MATERIALS
  • M. І. Пересічний
  • С. М. Пересічна
  • Н. В. Розумна
ukr
DETERMINATION OF THE MASS CONCENTRATION OF IODINE IN THE VEGETABLE-CHEESE PASTES
  • В. Н. Корзун
  • К. В. Паламарек
ukr
THE DETERMINATION OF OPTIMUM CONDITIONS FOR OBTAINING FOOD SUPPLEMENTS WITH THE COMBINED EFFECT FROM AGARICUS BISPORUS
  • Н. К. Черно
  • Г. М. Станкевич
  • С. О. Озоліна
  • О. В. Нікітіна
ukr
JASTIFICTION RATIONALE FOR CONTENT MILK-CLOTTING ENZYME CHY-MAX IN PRODUCTION SOFT PROBIOTIC CHEESES
  • Д. М. Скрипніченко
  • Н. А. Ткаченко
ukr
THE RESEARCH OF THE PRESERVATION PROCESS OF FERMENTED MILK CURD
  • Ю. В. Назаренко
ukr
THE ASSESSMENT OF THE SANITARY INDICATORS OF THE SPICY-AROMATIC RAW MATERIALS AND SPICY-OIL MIXTURES
  • Б. В. Єгоров
  • Н. О. Могилянська
ukr
INHIBITION OF CRYSTALLIZATION PROCESSES OF FUNCTIONAL DIACYLGLYCEROL ENRICHED FATS
  • Н. А. Ткаченко
  • П. О. Некрасов
ukr
INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COMBINED BIFIDUS CONTAINING FERMENTED MILK DRINKS OF FUNCTIONAL PURPOSE
  • П. О. Некрасов
  • Н. А. Ткаченко
ukr
SOME ASPECTS OF COOKED FROZEN SHRIMP SAFETY
  • M. Р. Мардар
  • С. А. Памбук
  • Ю. О. Ляшенко
ukr