Цілі та сфера діяльності
Видання «Харчова наука і технологія» відкриває можливість об’єднання різних категорій читачів з науковими працівниками, викладачами, студентами та спеціалістами у галузі нутриціології, біотехнології, виробництва, зберігання, використання харчових продуктів, контролю безпечності і т.д.
Основні наукові напрямками видання:
- Нутріціологія, дієтологія, проблеми харчування;
- Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР;
- Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини;
- Технологія і безпека продуктів харчування;
- Екологія і охорона навколишнього середовища в аспекті харчових виробництв
- Парфумерно-косметичні продукти: інгредієнти, рецептури, інновації та технологі
Вирішення наукових проблем стостовно проблем в розвинених і менш розвинених країн вітаються. Статті мають зробити значний внесок у теоретичну та / або методологічну літературу з цього питання і містити міцну наукову складову.