Теоретичне обґрунтування процесу переробки плодів кісточкових культур | | ukr |
ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ РИБНИХ РЕСУРСІВ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА | - М.П. Головко
- Т.М. Головко
- Л.О. Крикуненко
| ukr |
НЕКОТОРЫЕ ХИМИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ СОСНЫ | | rus |
ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ | - В.І. Дробот
- О.П. Іжевська
- Ю. В. Бондаренко
| ukr |
ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ | | rus |
ВПЛИВ БІЛОКВМІСНИХ КОМПОЗИЦІЙ НА ОСНОВІ КОЛАГЕНУ НА ЯКІСТЬ КОВБАСНІХ ВИРОБІВ | - А.І. Українець
- В.М. Пасічний
- Ю.В. Желуденко
- М.М. Полумбрик
| ukr |
Використання комплексу β- циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів | - М.О. Полумбрик
- Є.О. Котляр
- Х.В. Омельченко
- М.М. Полумбрик
- В.М. Пасічний
| ukr |
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ЗБРОДЖУВАННЯ ВИСОКОГУСТИННОГО ПИВНОГО СУСЛА ЗА УЧАСТЮ ВІТАМІНІВ | - Р.Б. Косів
- Л.Я. Паляниця
- Н.І. Березовська
- Т.В. Харандюк
| ukr |
ОПРЕДЕЛЕНИЕ МЕТИЛПАРАБЕНА В КОСМЕТИЧЕСКИХ СРЕДСТВАХ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЛЮМИНЕСЦЕНТНОГО СЕНСОРА Tb(III) - 2,2' -ДИПИРИДИЛ | - С.В Бельтюкова
- Е.В. Малинка
- Е.О. Ливенцова
| rus |
БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ У ТЕХНОЛОГІЇ СУЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ СИРОКОПЧЕНИХ ПРОДУКТІВ З ЯЛОВИЧИНИ | - М.П. Сичевський
- В.Ю. Лизова
- Л.І. Войцехівська
- К.О. Данілова
| ukr |
BIOTECHNOLOGY OF OBTAINING A HYDROLYTIC ENZYMATIC AGENT WITH α-D- GALACTOSIDASE ACTIVITY | | eng |
Immunological properties of the bacterial origin compounds | | eng |
QUALITY MACRONUTRIENT DIET СOMPARISON OF THE RECOMMENDED DAILY INTAKE DIABETES TYPE II PATIENTS AND HEALTHY PERSONS | | eng |