| MOUSSE TECHNOLOGY WITH APPLICATION OF DIETARY SUPPLEMENTS OF JUNIOR ATHLETES | - M. І. Пересічний
 - O. В. Бондарь
 
  | rus | 
| MINERAL COMPOSITION OF CHEESCAKES WITH  RAW PLANT MATERIALS | - M. І. Пересічний
 - С. М. Пересічна
 - Н. В. Розумна
 
  | ukr | 
| DETERMINATION OF THE MASS CONCENTRATION OF IODINE IN THE VEGETABLE-CHEESE PASTES | - В. Н. Корзун
 - К. В. Паламарек
 
  | ukr | 
| BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS | - Л. В. Kапрельянц
 - O. Д. Журлова
 
  | eng | 
| THE DETERMINATION OF OPTIMUM CONDITIONS FOR OBTAINING FOOD SUPPLEMENTS WITH THE COMBINED EFFECT FROM AGARICUS BISPORUS | - Н. К. Черно
 - Г. М. Станкевич
 - С. О. Озоліна
 - О. В. Нікітіна
 
  | ukr | 
| JASTIFICTION RATIONALE FOR CONTENT MILK-CLOTTING ENZYME CHY-MAX IN PRODUCTION SOFT PROBIOTIC CHEESES | - Д. М. Скрипніченко
 - Н. А. Ткаченко
 
  | ukr | 
| THE RESEARCH OF THE PRESERVATION PROCESS OF FERMENTED MILK CURD |  | ukr | 
| THE  ASSESSMENT OF  THE SANITARY INDICATORS OF THE SPICY-AROMATIC RAW MATERIALS AND SPICY-OIL MIXTURES | - Б. В. Єгоров
 - Н. О. Могилянська
 
  | ukr | 
| INHIBITION OF CRYSTALLIZATION PROCESSES OF FUNCTIONAL DIACYLGLYCEROL ENRICHED FATS | - Н. А. Ткаченко
 - П. О. Некрасов
 
  | ukr | 
| INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COMBINED BIFIDUS CONTAINING FERMENTED MILK DRINKS OF FUNCTIONAL PURPOSE | - П. О. Некрасов
 - Н. А. Ткаченко
 
  | ukr | 
| FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION | - Г. Є. Поліщук
 - С. В. Іванов
 - Н. М. Бреус
 
  | eng | 
| SOME ASPECTS OF COOKED FROZEN SHRIMP SAFETY | - M. Р. Мардар
 - С. А. Памбук
 - Ю. О. Ляшенко
 
  | ukr | 
| EFFECT OF THE RATIO TO THE PROTEIN-POLYPHENOL COMPLEX GEMA ON THE STATE IN THE BLOOD-SLAUGHTERING OF GRAPE POMACE |  | rus | 
| REQUIREMENTS TO THE QUALITY OF TECHNOLOGICAL WATER FOR PREPARATION OF DRINKS ON THE BASIS OF RAW TEA | - О. О. Коваленко
 - Д. І. Вєтров
 - В. Л. Прибильский
 
  | rus |