MOUSSE TECHNOLOGY WITH APPLICATION OF DIETARY SUPPLEMENTS OF JUNIOR ATHLETES | - M. І. Пересічний
- O. В. Бондарь
| rus |
MINERAL COMPOSITION OF CHEESCAKES WITH RAW PLANT MATERIALS | - M. І. Пересічний
- С. М. Пересічна
- Н. В. Розумна
| ukr |
DETERMINATION OF THE MASS CONCENTRATION OF IODINE IN THE VEGETABLE-CHEESE PASTES | - В. Н. Корзун
- К. В. Паламарек
| ukr |
BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS | - Л. В. Kапрельянц
- O. Д. Журлова
| eng |
THE DETERMINATION OF OPTIMUM CONDITIONS FOR OBTAINING FOOD SUPPLEMENTS WITH THE COMBINED EFFECT FROM AGARICUS BISPORUS | - Н. К. Черно
- Г. М. Станкевич
- С. О. Озоліна
- О. В. Нікітіна
| ukr |
JASTIFICTION RATIONALE FOR CONTENT MILK-CLOTTING ENZYME CHY-MAX IN PRODUCTION SOFT PROBIOTIC CHEESES | - Д. М. Скрипніченко
- Н. А. Ткаченко
| ukr |
THE RESEARCH OF THE PRESERVATION PROCESS OF FERMENTED MILK CURD | | ukr |
THE ASSESSMENT OF THE SANITARY INDICATORS OF THE SPICY-AROMATIC RAW MATERIALS AND SPICY-OIL MIXTURES | - Б. В. Єгоров
- Н. О. Могилянська
| ukr |
INHIBITION OF CRYSTALLIZATION PROCESSES OF FUNCTIONAL DIACYLGLYCEROL ENRICHED FATS | - Н. А. Ткаченко
- П. О. Некрасов
| ukr |
INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COMBINED BIFIDUS CONTAINING FERMENTED MILK DRINKS OF FUNCTIONAL PURPOSE | - П. О. Некрасов
- Н. А. Ткаченко
| ukr |
FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION | - Г. Є. Поліщук
- С. В. Іванов
- Н. М. Бреус
| eng |
SOME ASPECTS OF COOKED FROZEN SHRIMP SAFETY | - M. Р. Мардар
- С. А. Памбук
- Ю. О. Ляшенко
| ukr |
EFFECT OF THE RATIO TO THE PROTEIN-POLYPHENOL COMPLEX GEMA ON THE STATE IN THE BLOOD-SLAUGHTERING OF GRAPE POMACE | | rus |
REQUIREMENTS TO THE QUALITY OF TECHNOLOGICAL WATER FOR PREPARATION OF DRINKS ON THE BASIS OF RAW TEA | - О. О. Коваленко
- Д. І. Вєтров
- В. Л. Прибильский
| rus |