| Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти | - Н. Гринченко
- Д. Тютюкова
- П. Пивоваров
| ukr |
| Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур | | ukr |
| Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application | - N. Tkachenko
- P. Nekrasov
- S. Vikul
- Ya. Honcharuk
| eng |
| High-tech processing of secondary resources of winemaking | | eng |
| Використання полімерних комбінованих плівок у технології sous-vide | - О. Дишкантюк
- А. Андріянова
| ukr |
| Using the profile method for evaluationthe beer quality | - O. Bocharova
- I. Melnik
- D. Hnatovskaya
- S. Chub
| eng |
| Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristics | | eng |
| Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium | - L. Kaprelyants
- A. Zykov
- N. Tregub
| eng |
| Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition | | eng |
| Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide | - M. Mardar
- M. Hkrupalo
- M. Stateva
| eng |
| Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy | - G. Krutovyi
- A. Zaparenko
- A. Borysova
| eng |
| Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet | - J. Kozonova
- L. Telegenko
- N. Stavnicha
| eng |