STUDY OF LACTIC ACID BACTERIA AS A BIO-PROTECTIVE CULTURE FOR MEAT | - L. Vinnikova,
- A. Kishenya
- I. Strashnova
- A. Gusaremko
| eng |
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF THE CANDIED FRUITS FROM NON-TRADITIONAL RAW MATERIAL | - I. R. Belenkaya
- Ya. A. Golinskaya
| eng |
THE CHANGES OF CHARACTERISTICS OF THE PORK WHOLE MUSCLE MEAT PRODUCTS WHILE USING THE ELECTROLYZED WATER | - L. G. Vinnikova,
- K. V. Pronkina
| eng |
ВИКОРИСТАННЯ НАДВИСОКОЧАСТОТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ ПРИ ВИДІЛЕННІ ПОЛІСАХАРИДІВ КЛІТИННИХ СТІНОК ДРІЖДЖІВ | - Н. К. Черно,
- О. Г. Бурдо
- К. І. Науменко
| ukr |
ВЛИЯНИЕ МОЛОЧНОЙ КИСЛОТЫ НА КАЧЕСТВО ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ И ПОТЕРИ МИКРОЭЛЕМЕНТОВ ПРИ ВЫПЕКАНИИ И ХРАНЕНИИ | - Т. А. Овсянникова
- Л. В. Кричковская
| rus |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ НАБУХАННЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ ВЕРШКОВИХ КРЕМІВ | - Ю. П. Звягінцева-Семенець
- Ю. В. Камбулова
- І. О. Соколовська
- О. Б. Кобилінська,
- М Колесник,
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ОБСМАЖУВАННЯ КАРТОПЛЯНИХ ЧІПСІВ | - О. А. Коваленко
- В. М. Ковбаса
- Б. В. Гребень
- В. Ю. Нагорний
- Т. М. Купріянова
| ukr |
МОДЕЛЮВАННЯ І ОБҐРУНТУВАННЯ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ ПЛАСТИФІКАТОРА ВВ-ПМЛ | - В. А. Хомічук,
- О. І. Бескровний
- В. В. Макаринський
| ukr |
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ КІСТОЧКОВИХ КУЛЬТУР У СВІЖОМУ СТАНІ НА ПЕРФОРОВАНІЙ ПОВЕРХНІ В ПОЛІ ВІДЦЕНТРОВАНИХ СИЛ | | ukr |
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЦИТРАТ - ИОНОВ В СЛАДКИХ БЕЗАЛКОГОЛЬНЫХ НАПИТКАХ ПО МОЛЕКУЛЯРНОЙ ЛЮМИНЕСЦЕНЦИИ РУТИНА В КОМПЛЕКСЕ С ИТТРИЕМ (III) | - С. В. Бельтюкова,
- Е. В. Малинка
- В. Д. Бойченко
- Ю. С. Ситникова
| rus |
ТЕХНОЛОГІЯ ОТРИМАННЯ ЗАЛІЗОВМІСНОГО КОМПЛЕКСУ НА ОСНОВІ ПОЛІСАХАРИДІВ ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ | - Н. К. Черно
- С. О. Озоліна
- О. В. Нікітіна
| ukr |
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ТА БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» | | ukr |