CURRENT ISSUES OF FOOD SAFETY AND QUALITY: STATUS AND PROSPECTS OF DETERMINATION | - L. Pylypenko
- Ya. Verkhivker
- O. Myroshnichenko
- О. Kilimenchuk
| eng |
DEVELOPING A TECHNOLOGY OF OBTAINING EXTRA VIRGIN OILS FROM KERNELS OF STONES OF VARIOUS APRICOT CULTIVARS GROWN IN THE ODESA REGION | | eng |
ОТРИМАННЯ РИСОВОГО СОЛОДУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЛАЗМОХІМІЧНО АКТИВОВАНИХ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ | - О. Kovaliova
- О. Pivovarov
- N. Vasylieva
- V. Koshulko
| ukr |
STUDY ON THE KINETICS, HYDRODYNAMICS AND MASS TRANSFER OF THE PROCESS OF ZUCCHINI FRUITS SATURATION WITH SUCROSE FROM AN AQUEOUS SOLUTION | | eng |
ВПЛИВ ТЕРУАРУ НА СЕНСОРНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВИНОГРАДУ ТА ВИНА СОРТУ ТЕЛЬТІ-КУРУК | - T.A. Manoli
- N.V. Kameneva
- O.B. Tkachenko
- К.Ye. Mitsovda
| ukr |
DEVELOPMENT OF OLEOGELS WITH A REDUCED CONTENT OF SATURATED FATTY ACIDS | - T. Matveeva
- V. Mazaeva
- V. Papchenko
- V. Khareba
- O. Khareba
| eng |
BIOCHEMICAL FEATURES OF SEEDS IN OIL FLAX VARIETIES FOR SPECIAL PURPOSES | - І. Poliakova
- V. Sokolov
- О. Molodchenkova
- L. Bezkrovna
- V. Lyakh
| eng |
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF CHROMIUM CITRATE AND ITS EFFECT ON THE GROWTH OF LENTINULA EDODES | - Larysa Arsenieva
- Olena Gavrylenko
- Lyudmila Oleksenko
- Oleksandr Velikanov
- Oksana Khomitska
- Mariia Ianchyk
| eng |
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БІОСИНТЕЗУ ДРІЖДЖОВИХ КЛІТИН ДЛЯ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БІОЕТАНОЛУ | - S. Kovalchuk
- Y. Dolomakin
| ukr |
ANALYSIS OF CHEESES MADE BY WASTE-FREE TECHNOLOGY | - M. Samilyk
- V. Vechorka
- N. Bolgova
- Y. Samokhina
- O. Kyselov
| eng |