ИССЛЕДОВАНИЕ ЕЛЕКТРОПРИВОДА С ЛИНЕЙНЫМ ДВИГАТЕЛЕМ ДЛЯ ПАКЕТОФОРМИРУЮЩИХ МАШИН | - Л.О. Кривопляс-Володіна
- О.М. Гавва
- С.В. Токачук
| rus |
SUBSTANTIATION OF STORAGE PARAMETERS OF THE SOUR-MILK INFANT DRINK «BIOLAKT» | - N. Tkachenko
- P. Nekrasov
- A. Avershina
- Ju. Ukrainceva
| eng |
Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine | - I. Pylypenko
- L. Pylypenko
- G. Yamborko
- I. Marinova
| eng |
RESEARCH OF FRUIT CONSERVES’ CORROSIVE AGGRESSIVENESS | | eng |
FROZEN PRE-COOKED SEMI-PRODUCTS WITH IODINE-CONTAINING STUFFING | - I. Kalugina
- S. Vikul
- Yu. Novik
| eng |
PREPARATION OF THE CORE OF WALNUT FOR USE IN THE COMPOSITION OF SOFT DRINKS | - A. Dyakonova
- V. Stepanova
- E. Shtepa
| eng |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ЛІПІДІВ СУХИХ РИБО-РОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | | ukr |
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА | - М.П. Головко
- Т.М. Головко
- Л.О. Крикуненко
| ukr |
XYLOOLIGOSACCHARIDES FROM AGRICULTURAL BY-PRODUCTS: CHARACTERISATION, PRODUCTION AND PHYSIOLOGICAL EFFECTS | - L. Kaprelyants
- O. Zhurlova
- T. Shpyrko
- L. Pozhitkova
| eng |
INNOVATIVE SOLUTIONS IN BIOTECHNOLOGIES OF COMBINED YOGURT DRINKS WITH BALANCED CHEMICAL CONTENTS | - N. A. Tkachenko
- O. A. Kruchek
- A. V. Kopiyko
- G. R. Ramazashvili
| eng |
β- ГАЛАКТОЗИДАЗНА АКТИВНІСТЬ БАКТЕРІЙ, ЯК КРИТЕРІЙ ВІДБОРУ ШТАМІВ ДО СКЛАДУ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ | - О.І. Потемська О.І.
- Н.Ф. Кігель
- С.Г. Даниленко
- К.В. Копилова
| ukr |
STUDY OF FACTORS AFFECTING DEVELOPMENT OF FOOD AROMATIZATION | - Н.Ye. Dubova
- B.V. Yegorov
- A.T. Bezusov
- V.I. Voskoboinyk
| eng |