Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 10, Issue: 4, 2016

Showing 1-13 of 13 items.
TitleAuthor(s)Language
Сondition analysis of stone fruit crops during their processing on perforated surface under centrifugal forces
  • М. I. Kepin
eng
Моніторинг безпечності та якості природної мінеральної води свердловини № 14/7832 м. Одеса
  • О.М. Нікіпелова
ukr
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch
  • N.V. Мriachenko
  • S.L. Iurchenko
  • T.V. Cheremska
eng
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання
  • М.Ф. Кравченко
  • Н. Ю Ярошенко
ukr
Quality of the water received from air by means of conditioners
  • O. Kovalenko
  • K. Kormosh
eng
Technological characteristics of yeast-containing cakes production using waxy wheat flour
  • K. Iorgachova
  • O. Makarova
  • K. Khvostenko
eng
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
  • M. Ianchyk
  • O. Niemirich
  • A. Gavrysh
eng
Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion
  • Y. Kotlyar
  • Т. Goncharenko
  • O. Topchiy
eng
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення
  • А.А. Дубініна
  • С.О. Ленерт
  • Т.М. Попова
ukr
Study of cryoprotectors effect on oxidation processes at storage of frozen halffinished products
  • O. Glushkov
eng
Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes
  • О. Shulga
  • А. Chorna
  • L. Аrsenieva
eng
Marketing research in positioning and launching of yoghurt with a balanced chemical composition
  • M. Mardar
  • N. Tkachenko
  • A. Lilishentseva
  • H. Burlaka
eng
THE RESEARCH OF THE AMOUNT OF HEAVY METALS AND NITROSO COMPOUNDS IN CONCENTRATED TOMATO PRODUCTS
  • V.V. Shutyuk
eng