Wine for controlled names by origin – new status quality in Ukraine | | ukr |
Ingredients influence on the structural and mechanical properties of gel-like products for athletes | - Н. В. Притульська
- Т. В. Бровенко
- Ю. Б. Міклашевська
| ukr |
Application of the method of solid-phase spectrometry for test-determination of antioxidants | - C. D. Бельтюкова
- О. О. Лівенцова
- А. А. Степанова
| rus |
Research of technological and physico-chemical parameters of fatty coriander oil during the refining | - Ф. Ф. Гладкий
- В. С. Калина
- М. В. Луценко
| ukr |
Spectrophotometric and chromatographic determination of synthetic food dye E 110 in the soft drink | - О. В. Малинка
- А. В. Егорова
- А. В. Анельчик
- В. П. Антонович
| rus |
The study of the influence of lactic acid on the baker’s yeast quality enriched with micronutrients | - Т. О. Овсянікова
- Л. В. Кричковська
| rus |
Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil | - В. В. Манк
- Т. Т. Носенко
- Т. А. Волощенко
| eng |
INVESTIGATION OF FATTY ACID SMOKED SAUSAGES WITH USE LENTILS, JUNIPER AND THYME | | ukr |
Use of extrusion for processing of non-traditional raw materials | - Б. В. Єгоров
- Ю. Я. Кузьменко
| ukr |
The use of waxy wheat flour in technology of yeast cakes | - К. Г. Іоргачова
- О. В. Макарова
- К. В. Хвостенко
| rus |
Labeling of organic meat products | - Г. В. Крусір
- Л. І. Короленко
- А. В. Кіріяк
- О. О. Чернишова
| ukr |
Environmental safety of food products: definition | - Р. І. Шевченко
- І. С. Крестінков
- А. С. Обухова
| ukr |
Functional and technological properties of meat model systems with the using of the cryoprotectant mixtures | | ukr |
Modeling of process water crystallization in an ultrasonic field | - О. Г. Бурдо
- Ф. А. Трішин
- О. Р. Трач
| rus |
The chemistry of wine aromas | - О. Б. Ткаченко
- О. В. Тринкаль
| rus |