Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions | - A. Pogrebnyak
- V. Pogrebnyak
| eng |
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі | - М. І. Погожих
- Д. М. Одарченко
- Є. Б. Соколова
- І. М. Павлюк
| ukr |
Bacillus cereus: характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах | - І. В. Пилипенко
- Л.М. Пилипенко
- О.С. Ільєва
- Г.В. Ямборко
| ukr |
Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups | - L. Osipova
- V. Kirillov
- N. Khudenko
- T. Sugachenko
| eng |
Аналіз сучасних методів переробки томатів | | ukr |
Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems | - O. Tkachenko
- A. Pashkovskiy
| eng |
Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements | - E. Malinka
- S. Beltyukova
- Ie. Cherednychenko
| eng |
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких | - С.С. Андрєєва
- М.Б. Колеснікова
| ukr |
Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria | - N. Tregub
- A. Zykov
- L. Kapreluants
| eng |
Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria | - L. Krupytska
- L. Kaprelyants
- L. Trufkti
| eng |
Analysis of alternative methods and price politic of icewine production | - V. Ostapenko
- O. Tkachenko
- E. Iukuridze
| eng |
Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect | | eng |